Târgu-Jiu: Medicul Gabriel Iliescu: „Am greşit. Nu-mi explic cum s-a întâmplat accidentul“

Târgu-Jiu: Medicul Gabriel Iliescu: „Am greşit. Nu-mi explic cum s-a întâmplat accidentul“

Medicul Gabriel Iliescu, se plimba agitat printre autoturismele avariate

Medicul psihiatru din cadrul Spitalului Judeţean, Gabriel Iliescu, a fost implicat astăzi într-un accident soldat cu trei răniţi. În timpul cercetărilor efectuate de către poliţişti, medicul care a provocat accidentul era agitat din cauza urmărilor acestuia. 

Din impact a rezultat vătămarea corporală a lui Radu Deteşan de 48 de ani, şi a doi pasageri din autovehiculul condus de către acesta, cu vârsta de 36, repectiv 51 ani, ambii din comuna Schela. Medicul Iliescu a venit să stea de vorbă cu victimele la spital. „Am greşit. Nu-mi explic cum s-a întâmplat accidentul. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta, nu ştiu ce să vă spun“.
        Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj, conducatorii auto purtau centura de siguranţă şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurarilor în care s-a produs accidentul de circulaţie. „O echipă specializată va stabili în câteva zile şi viteza cu care şoferul BMW-ului se deplasa pe DJ 664“, a declarat Daniel Tică, inspector principal în cadrul IPJ Gorj.
Martorii accidentului de la Turcineşti au spus că proprietarul BMW-ului avea viteză mare şi de aceea a pătruns pe contrasens, izbindu-se de un copac de pe marginea carosabilului. Ulterior a intrat în Opelul condus regulamentar de către Radu Deteşan de 48 de ani din Schela.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: