Târgu-Jiu: Inundaţie la Novaci

Târgu-Jiu: Inundaţie la Novaci

Gorjenii sunt sfătuiţi să nu plece de-acasă fără umbrele

Apa provenită din topirea zăpezii a inundat o gospodărie din satul Huluba.Garda de Intervenţie Novaci s-a deplasat la faţa locului aseară, în jurul orei 19.00,  pentru evacuarea apei din beciul casei inundate. Cu ajutorul unei motopompe, pompierii novăceni au reuşit să termine această operaţiune în aproximativ 30 de minute.

Ştiri pe aceeaşi temă

De ce le-a fost frica nu au scapat! Doi bătrâni din satul Hulubu au avut parte de un Crăciun cu inundaţii. Aceştia au fost nevoiţi să sune la 112 şi să ceară sprijinul pompierilor gorjeni, după ce au constatat că apa provenită din topirea zăpezii le-a inundat beciul. La faţa locului a ajuns la scurt timp Garda de Intervenţie Novaci, care a reuşit să evavueze apa, înainte de a fi afectate camerele de locuit. În beciul inundat, pensionarii depozitaseră conservele pentru sezonul rece. Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor Bucureşti a emis joi o avertizare cod galben de inundaţii, în 12 judeţe ale ţării, care va fi ridicată mâine, 27 decembrie, la ora 16.00. Printre judeţele avertizate s-a numărat şi Gorjul, însă nu au fost înregistrate până la această oră creşteri de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de atenţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările