Târgu-Jiu: FOTO/VIDEO: Braconier prins cu o căprioară în laţ

Târgu-Jiu: FOTO/VIDEO: Braconier prins cu o căprioară în laţ

Târgu-Jiu: Bărbatul a petrecut o noapte în arestul poliţiei

Un bărbat de 44 de ani, din oraşul Rovinari, a petrecut o noapte în arestul poliţiei, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de braconaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri după amiază, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţişti ai Postului de Poliţie Aninoasa şi reprezentanţi ai A.J.V.P.S. Gorj, acţionând pentru prevenirea şi combaterea faptelor de braconaj cinegetic, l-au prins în flagrant pe A.T., de 44 ani, din oraşul Rovinari, care, aflându-se pe fondul de vânătoare 40 Aninoasa, aparţinând A.J.V.P.S. Gorj, utiliza capcane neautorizate pentru prinderea vânatului.


Totodată, poliţiştii au stabilit că suspectul, folosind aceste capcane, vânase o căprioară, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată de reprezentanţii A.J.V.P.S. Gorj la suma de 2.000 euro.


„Poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pe timp de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj, şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj .Suspectul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările