Târgu-Jiu: «Dorel» de la Motru a lăsat UATAA fără energie electrică

Târgu-Jiu: «Dorel» de la Motru a lăsat UATAA fără energie electrică

Telefon unic pentru anunţul deranjamentelor electrice din judeţul Gorj este 0251 929.

Şoferul unei autobasculante a rupt cablul care alimentează cu energie electrică Uzina de Agent Termic şi Alimentare cu Apă (UATAA) SA Motru.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe un drum industrial, a fost rupt un cablu electric de la reţeaua de medie tensiune a societăţii UATAA Motru. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a stabilit că N.M., de 66 ani, din municipiul Motru, pe fondul neglijenţei, în timpul operaţiunii de basculare, a rupt cablul electric cu bena autocamionului. S-a luat legătura cu reprezentanţii SC CEZ Distribuţie SA – Regiunea Oltenia, care s-au deplasat la faţa locului şi au remediat avaria. Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă“, a spus Daniel Tică purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: