Târgu-Jiu: Copaci căzuţi pe carosabil şi pe maşini în mai multe localităţi din Gorj

Târgu-Jiu: Copaci căzuţi pe carosabil şi pe maşini în mai multe localităţi din Gorj

Autorităţile au intervenit pentru eliberarea carosabilului (Imagine arhivă)

Pe arterele din judeţul Gorj se circulă cu restricţii, iar circulaţia în mai multe localităţi a fost blocată pentru scurt timp în mai multe localităţi, din cauza copacilor căzuţi pe carosabil. Şoferii sunt avertizaţi să circule cu prudenţă şi să îşi echipeze maşinile corespunzător.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul blocaj a fost înregistrat în comuna Alimpeşti, unde circulaţia a fost blocată din cauza unui copac căzut pe şosea. Aceeaşi situaţie a fost întâlnită şi în comuna Ciuperceni, dar autorităţile au intervenit în ambele cazuri pentru deblocarea drumurilor. La Bumbeşti Jiu, un copac a căzut peste două autoturisme, acestea fiind avariate. Forţe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au intervenit de urgenţă pentru deblocarea străzii şi ridicarea arborelui de pe cele două maşini.La nivelul judeţului Gorj, nu există momentan drumuri naţionale sau judeţene blocate din cauza zăpezii.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările