Târgu-Jiu: Blocaj pe piaţa maşinilor second-hand

Târgu-Jiu: Blocaj pe piaţa maşinilor second-hand

Bărbatul nu recunoaşte că maşinile sunt furate

Afacerile celor care trăiesc din vânzarea de maşini sunt la pământ. Samsarii se plâng că vânzările merg din ce în ce mai prost.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sute de maşini second-hand, expuse în Târgul Auto de la marginea municipiului,  îşi aşteptau astăzi cumpărătorii. Samsarii de autoturisme se uitau lung după clienţi,  însă nici astăzi nu au avut noroc. Deşi mulţi gorjeni au vizitat piaţa maşinilor second-hand, aceştia s-au limitat doar să le privească.  Samsarii dau vina pe sărăcie. „Le expunem degeaba. Lumea vine ca la muzeu. Se uită la preţ şi merge mai departe. De două luni mă străduiesc să scap de acest Volkswagen, dar nu reuşesc“, declară Cornel, unul dintre samsarii prezenţi în târg.
De pildă, cea mai ieftină maşină din târg a fost o Dacia, vândută cu doar 3.700 de lei. „E fabricată în 1997 şi încerc de-o săptămână să o vând. Nu cred că voi scăpa aşa uşor de ea, când văd ce preţuri mici au maşinile astea străine“, spune Costică, un alt samsar din târg.  


O Dacia Sandero, an de fabricaţie 2009, se vindea astăzi cu 6400 de euro.    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările