Târgu-Jiu: „Alex a făcut sex cu profesoara lui de română“

Târgu-Jiu: „Alex a făcut sex cu profesoara lui de română“

Andra, sora lui Alex, la înmormântare

Sora lui Alexandru Popovici crede şi ea că fratele său a avut relaţii intime cu profa de română.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandru Popovici a fost condus ieri pe ultimul drum de către familia îndurerată. Ultima dorinţă a tânărului de 19 ani nu a fost împlinită, cu toate că părinţii acestuia au aşteptat până în ultimul moment ca iubirea vieţii fiului lor să vină la înmormântare. Astăzi, prietenii cei mai buni ai lui Alexandru au declarat că nu înţeleg de ce Ramona Mischie ascunde faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu elevul său. „Eu ştiu că Alex a avut şi relaţii sexuale cu profesoara. Îmi spunea să nu-l subestimez, pentru că el are o relaţie cu o profesoară şi că nu se mai poate uita la fete de vârsta lui“, a declarat Răzvan Paicu, cel mai bun prieten al lui Alexandru Popovici. De aceeaşi părere este şi sora sinucigaşului.

„Ţinea foarte mult la ea. Eu ştiam că a fost ceva intim între ei, mai ales că la ea nu poate fi vorba de virginitate întrucât mai fusese căsătorită. Ea are o vârstă, iar el era matur în gândire. În plus, fratele meu arăta foarte bine, fiind un tânăr dezvoltat. Nu o condamn pentru asta dar cred că au avut relaţii intime“, spune Andra Popovici, sora lui Alexandru. Aceasta a compus chiar şi o melodie pentru fratele său.

„L-am meditat înainte de proba orală“

Pe de altă parte, Ramona Mischie spune că între ea şi fostul ei elev a fost o relaţie de prietenie,care a constat doar în săruturi.  „ Am ţinut foarte mult la el pentru că avea nevoie de cineva. Era un însingurat şi nu vorbea cu nimeni. Pentru el nimeni nu era suficient de demn de încredere şi su-
ficient de matur ca să-l asculte. În mine şi-a găsit nu doar sprijin moral ci şi un motiv de a trăi. La mine acasă a fost o singură dată, la meditaţie. Dar nu am făcut sex. A venit chiar înainte de proba orală de la limba română, de la bacalaureat. Cred că nu a durat mai mult de două ore“, a declarat Ramona Mischie, profesoara de limba română. Tânăra de 25 de ani consideră că a primit de la fostul ei elev cea mai mare pedeapsă şi nu s-a hotărât încă dacă va rămâne la catedră. Idila dintre Alexandru şi Ramona a început în luna octombrie a anului trecut, când acesta era elev în clasa a XII-a.

„Ne-am  plimbat dar nu m-am gândit că fac un lucru aşa de rău. Au fost doar săruturi. Din ianuarie am încercat să stopez orice legătură cu el întrucât mi-am dat seama că a pus prea mult suflet“, Ramona Mischie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările