Targu Jiu: 2.500 de brazi vor fi scoşi la vânzare în Gorj

Ştiri pe aceeaşi temă

2.500 de brazi şi molizi vor fi scoşi la vânzare în acest an de către Direcţia Silvică Gorj. Conform conducerii instituţiei, aceştia vor fi scoşi la vânzare începând cu data de 2 decembrie. Directorul Direcţie Silvice Gorj, Gheorghe Novac, spune că preţurile de vânzare vor fi aceleaşi ca cele de anul trecut. Astfel, un brad de circa 1,3 m poate ajunge până la 25 de lei, de la 1,3 m la 2 m va costa 35 de lei, de la 2 la 3 m bradul costa 40 de lei. 
Brazii şi molizii vor fi vânduţi prin ocoalele silvice şi prin depozitul din Târgu-Jiu. „Vor fi scoşi la vânzare prin ocoalele din zonele montane şi prin depozitul Direcţiei Silvice care se află în zona CAM, lângă Liceul nr. 5. Preţurile nu au fost majorate pentru că ne-am gândit că este un an dificil din  punct de vedere financiar. Vom face şi donaţii azilurilor, grădiniţelor şi altor insituţii de protecţie socială“, a spus Gheorghe Novac.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările