Târgu-Jiu: Ramona Mischie: "L-am meditat înainte de proba orală dar nu am făcut sex"

Târgu-Jiu:  Ramona Mischie:

Târgu-Jiu: Povestea de iubire dintre cei doi a sfârşit tragic

Profesoara de limba română a declarat că Alexandru a venit o singură dată la ea acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă


Tânăra de 25 de ani trece prin momente cumplite. Aceasta consideră că a primit de la fostul ei elev cea mai mare pedeapsă şi nu s-a hotărât încă dacă va rămâne la catedră.

"Am ţinut foarte mult la el pentru că avea nevoie de cineva. Era un însingurat şi nu vorbea cu nimeni. Pentru el nimeni nu era suficient de demn de încredere şi suficient de matur ca să-l asculte. În mine şi-a găsit nu doar sprijin moral ci şi un motiv de a trăi. Ne plimbam dar nu m-am gândit că fac u lucru aşa de rău. Au fost doar săruturi. Din ianuarie am încercat să stopez orice legătură cu el întrucât mi-am dat seama că a pus prea mult suflet. La mine acasă a fost o singură dată, la meditaţie. A venit chiar înainte de proba orală de la limba română, de la bacalaureat. Cred că nu a durat mai mult de două ore. Dar nu am făcut sex", a declarat Ramona Mischie, profesoara de limba română.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările