Tânără româncă, ucisă în Bruxelles cu 50 de lovituri de cuţit. Laura fusese o elevă eminentă, dar a renunţat la studii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuţit                                       FOTO: Facebook
Laura a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuţit                                       FOTO: Facebook

O tânără în vârstă de 21 ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, din judeţul Gorj, a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuţit într-o locuinţă din centrul capitalei belgiene Bruxelles, unde trăia cu prietenul ei.

Anchetatorii belgieni au indicii că tânăra ar fi practicat prostituţia într-un apartamentul închiriat  din zona centrală a capitalei Belgtiei, acolo unde s-a petrecut şi crima. Conform site-ului SudInfo.be, Laura ar fi pus un anunţ pe un site destinat întâlnirilor amoroase, iar fata primea clienţi în apartamentul din Bruxelles. Un tânăr de 24 de ani este principalul suspect al oribilei crime, acesta fiind arestat de poliţiştii belgieni. 

A renunţat la facultate pentru că a plecat în Belgia

Familia din Târgu Cărbuneşti este în stare de şoc, pentru că nu avea nici cea mai mică bănuială cu privire la ocupaţia Laurei în Belgia, mai ales că aceasta fusese o elevă eminentă. În 2016 aceasta a obţinut premiul II la un concurs de creaţie literară, eseuri şi arte vizuale, intitulat ”Străinul. Toleranţă, securitate şi integrare într-o cultură a diversităţii”. Tânăra a absolvit Colegiului Naţional „Tudor Arghezi”.

În 2017, Laura s-a înscris la Facultatea de Mine a Universităţii din Petroşani, însă a renunţat la studii pentru a pleca din România.

„Eu, ca mamă, nu ştiu ce s-a întâmplat şi cum s-a întâmplat. Într-adevăr, a fost omorâtă, doar atât ştiu. Am fost sunată de doamna consul din Belgia, mi-a confirmat. Nu se poate face nimic până nu voi fi contactată de Poliţia din Târgu-Cărbuneşti. Momentan, nu a venit nimeni. Eu am vorbit cu Laura miercuri, la ora 14.00. Din câte am înţeles, a fost omorâtă seara, la 20.30. Era cu prietenul ei acolo. Normal, ca mamă nu am fost de acord. Copilul meu era la facultate”,

a declarat pentru, conform Mediafax, mama Laurei.

Familia nu are bani pentru repatrierea trupului fetei

Alexandru Bondoc, verişorul tinerei, a postat un mesaj ăe Facebook ăprin care cere ajutorul pentru că familia nu are banii necesari pentru a plăti repatrierea cadavrului: „Sunt foarte marcat de ceea ce mi s-a putut întâmpla. Din păcate, verişoara mea, Laura nu se mai află printre noi! Ne-a părăsit. Mulţi dintre voi i-aţi fost prieteni, prieteni buni, iar pe această cale vreau să vă rog frumos dacă puteţi să oferiţi un mic ajutor pentru a o aduce acasă să o înmormântam creştineşte, măcar atât putem face, având în vedere în ce chinuri a fost ucisă!”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite