Tânăr jandarm, dispărut în mod misterios în Timişoara. S-a urcat într-un taxi şi nu a mai fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmul Mădălin Nisipeanu a dispărut într-un mod misterios
Jandarmul Mădălin Nisipeanu a dispărut într-un mod misterios

Mădălin Nisipeanu, de 23 de ani, din oraşul Ţicleni, care lucrează ca jandarm în Timişoara, a dispărut fără urmă de duminică. Acesta este căutat de poliţie şi familie.

Mădălin Nisipeanu nu a mai fost văzut de când, duminică dimineaţă, în jurul orei 4,00, s-a urcat într-un taxi în zonaComplexului Studenţesc. 

„Acesta poartă ochelari de vedere. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

Mădălin Nisipeanu a absolvit, anul trecut, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica" din Drăgăşani, ca şef de promoţie.

Purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile "Glad Voievod" din Timişoara, Emilia Margareta Fînaţă, spune că jandarmul se afla în timpul liber atunci când a dispărut: „La momentul anunţării dispariţiei, colegul nostru se afla în liber, nu era în serviciu. Este absolvent din septembrie 2019, promoţia septembrie 2019, absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani“.

Potrivit acesteia, pentru că a absolvit ca şef de promoţie, i s-a înscris numele pe placheta de onoare a instituţiei şi a fost recompensat cu diplomă de merit. „Este foarte bine apreciat în rândul colegilor“, a ,mai spus Emilia Margareta Fînaţă, 

A luat cea mai mare medie din Ţicleni la Bacalaureat

Constantin Brănescu, consilier local înŢicleni, spune că Mădălin este un tânăr care nu a fost implicat în situaţii negative: „Am vorbit cu fratele lui şi a fost identificată o maşină pe camere, dar nu apare numărul. E copil cuminte, a terminat liceul ca şef de promoţie, la Bacalaureat a luat cea mai mare medie din Ţicleni. Era un copil la locul lui, nu a deranjat pe nimeni”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite