Sute de peroane au venit să se angajeze la fabrica de volane de la Rovinari. „Cânt de mic, de la 8 ani, dar cred că pot face şi volane“

Sute de peroane au venit să se angajeze la fabrica de volane de la Rovinari. „Cânt de mic, de la 8 ani, dar cred că pot face şi volane“

Oamenii au venit în număr mare să se angajeze

Câteva sute de rovinăreni au venit ieri la prima etapă de interviuri de angajare la fabrica de volane auto care urmează să fie deschisă în oraşul Rovinari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii au aşteptat ore în şir la coadă pentru a putea intra la interviul de angajare. O familie de muzicanţi au venit să se angajeze pentru prima dată. „Nu am lucrat niciodată şi trebuie să facem ceva ca să fie bine. Eu mai am o profesie, sunt muzicant, însă merge şi altceva. Plus o carte de muncă pentru că din muzică nu prea câştigăm. Avem familie, avem copii. Cânt de mic, de la 8 ani dar cred că pot face şi volane. Din păcate am doar 6 clase pentru că nu am putut continua, am trecut pe muzică, eram amărâţi şi ne trebuiau bănuţi. Sper să fie cu noroc pentru toată lumea”, a spus Cosmin Ciucu, de 35 de ani. Alături de el s-a aflat şi soţia sa, care a mai lucrat ca ospătar. 
 

Peste 1400 de CV-uri au fost depuse

 
Iniţial, angajatorul a pus la bătaie 300 de locuri de muncă, dar vrea să îşi mai dezvolte activitatea, mai ales că au fost depuse peste 1.400 de CV-uri.  
„Sperăm să ajungem la 500 de locuri de muncă. Dacă treaba merge bine vom vedea. S-au depus până acum aproape 1400 de CV-uri şi zilnic se mai depun 10-20 de CV-uri. Va fi o selecţie riguroasă”, susţine Simona Rădoi, reprezentant al firmei.
citeste totul despre: