Suspecţi de trafic de droguri din Gorj, „săltaţi“ de mascaţi

Suspecţi de trafic de droguri din Gorj, „săltaţi“ de mascaţi

Droguri găsite în urma percheziţiilor                                                                           FOTO: DIICOT

Oamenii legii au efectuat, astăzi, mai multe percheziţii domiciliare la persoane suspecte de trafic de droguri din judeţele Gorj şi Timiş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Timişoara au efectuat13 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Timiş şi Gorj, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, efectuare fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi deţinere de droguri de risc, în vederea consumului.

Drogurile proveneau din Olanda şi China. „În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu anul 2018, o persoană ar fi creat şi ar fi dezvoltat o reţea de aprovizionare, preluare, transport, depozitare, preparare şi comercializare de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Aprovizionarea cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, precum şi cu droguri de risc şi mare risc, respectiv cannabis, comprimate ecstasy, amfetamină şi cocaină s-ar fi făcut prin intermediul unor comenzi plasate în mediul on-line, pe site-uri de profil din Olanda şi China“, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Zeci de mii de euro şi droguri găsite în urma percheziţiilor

Conform anchetatorilor, pe parcursul cercetărilor şi în urma percheziţiilor, au fost ridicate aproximativ 800 de grame substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, 50 de comprimate de ecstasy, 2 grame de amfetamină, 4 grame de cocaină, aproximativ 20 de grame de cannabis, precum şi suma de 22.100 de euro.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara au fost conduse, în vederea audierii, 15 persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: