Scandalagiul de la Arcani carea bătutu un bătrân şi o persoană cu handicap a scăpat de arestul la domiciliu

Scandalagiul de la Arcani carea bătutu un bătrân şi o persoană cu handicap a scăpat de arestul la domiciliu

Buliga a fost agresiv şi cu jurnaliştii, fiind un individ periculos

Constantin Buliga, scandalagiul de la Arcani, care a intrat cu un cuţit şi un satâr într-o discotecă şi a bătut doi clienţi, dintre care unul cu handicap, a scăpat de arestul la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înlocuieşte măsura preventivă a arestului la domiciliu dispusă prin încheierea nr. 33/07.05.2015 a Judecătoriei Târgu Jiu pronunţată în dosarul nr. 6097/318/2015 şi menţinută prin încheiera nr. 42/02.06.2015 faţă de inculpatul BULIGA CONSTANTIN-CLAUDIU, cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile“, se arată în sentinţa Judecătoriei Târgu Jiu. 
 

Nu are voie să intre în discoteca în care a făcut scandal

 
Constantin Buliga nu are voie să depăşească limita teritorială a judeţului Gorj decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei de judecată. De asemenea, scandalagiul nu are voie să pătrundă în incinta discotecii Ice Club din comuna Arcani, acolo unde s-a produs agresiunea. Constantin Buliga nu are voie să deţină, să folosească şi să poarte arme. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: