Scandal de proporţii pentru pământ într-o comună din  Gorj. Cinci femei au fost implicate, iar trei au suferit leziuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci femei şi un bărbat au fost implicaţi în scandal
Cinci femei şi un bărbat au fost implicaţi în scandal

Cinci femei şi un bărbat au fost implicaţi într-un scandal de proporţii în comuna Scoarţa, din judeţul Gorj. Conflictul a pornit de la o suprafaţă de teren.

Poliţia fost sesizată în legătură cu acest scandal, în urma căruia trei femei au suferit leziuni, iar una dintre acestea a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri privind dreptul de proprietate asupra unui teren, a rezultat un conflict între şase persoane, respectiv cinci femei cu vârste cuprinse între 24 şi 65 de ani, din comuna Scoarţa, municipiul Târgu Jiu şi oraşul Bumbeşti Jiu şi un bărbat, de 35 de ani, din comuna Scoarţa.

În urma conflictului a rezultat rănirea a trei femei, iar una dintre acestea a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe si tulburarea ordinii si liniştii publice, poliţiştii continuând cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale“, a transmis Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite