Scandal de proporţii în centrul municipiului Târgu Jiu, după un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalul a avut loc în zona centrală a municipiului Târgu Jiu
Scandalul a avut loc în zona centrală a municipiului Târgu Jiu

Un scandal de proporţii a avut loc duminică noaptea în zona centrală a municipiului Târgu Jiu, în apropierea sediului Primăriei Târgu Jiu.

Un accident rutier a avut loc între două autoturisme. „Din verificările efectuate a reieşit  faptul că un tânăr, de 26 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturismul pe o strada din municipiul Târgu Jiu a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus condus de un tânăr, de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, rezultând avarierea ambelor autoturisme“, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Potrivit poliţiei, ulterior la faţa locului a venit un bărbat, de 50 de ani, din comuna Runcu, care, a sesizat ca  a fost agresat de un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, refuzând însă acordarea de îngrijiri medicale.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, tânărul de 26 de ani, din comuna Runcu, conducatorul autoturismului intrat pe contrasens, a formulat plângere cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare, constând în aceea că doi tineri, de 29 şi 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi ameninţare. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, a mai transmis Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Cercetările continuă în vederea administrării probatoriului şi documentării activităţii infracţionale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite