FOTO S-a apucat să ridice construcţii din sticle după ce l-a părăsit nevasta

FOTO S-a apucat să ridice construcţii din sticle după ce l-a părăsit nevasta

Faţada casei lui Vasile Piscureanu este realizată din sticle

Un localnic din comuna gorjeană Jupâneşti a început să facă din sticle diferite construcţii cu forme ciudate, după ce nevasta a fugit cu un vecin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vasile Piscureanu, în vârstă de 60 de ani, a ridicat, până acum, cinci clădiri în curtea casei sale şi nu vrea să se oprească aici. Acesta vrea să mai construiască, tot din sticle, peştera lui ,,Ali Baba şi cei 40 de hoţi“. „În anul 1994, nevasta a fugit de acasă cu vecinul. În anii 1995 şi 1996, am adunat două remorci de sticle, cam 5009, şi apoi m-am apucat de lucru. La prima construcţie, în formă de sticlă, am lucrat un an şi o săptămână. Are o înălţime de cinci metri, iar în interior am pus 22 de becuri, 22 de icoane, o masă rotundă şi nouă scăunele. Aşa am vrut să măr răzbun eu pe soţie, care m-a lăsat cu cinci copii“, ne povesteşte Vasile Piscureanu.

„Plosca“ , prevăzută cu sobă din Germania

Şi-a înfrumuseţat, apoi, toto din sticle, faţada propriei case. A ridicat, ulterior, din acelaşi material o construcţie care are formă de plosca, în care şi-a amenajat un dormitor de vară, o afumătoare, dar şi un fel de căsuţă de vacanţă „Plosca are o înălţime de aproape patru metri şi o lăţime de 2,2 metri. Îmi place cel mai mult, pentru că acolo pot să stau vara, unde răcoare, dar şi iarna, pentru că se încălzeşte foarte repede. Am adus special o sobă din fontă din Germania“, spune Vasile Piscureanu. Acesta a fost ajutat şi de fii lui. „S-a gândit să facă nişte spaţii separate de casă, pentru şpriţuri şi petreceri cu prietenii“, spune Ilie Piscureanu.
Vecinii lui Vasile Piscureanu cred că acesta a realizat ceva frumos. „Construcţiile făcute sunt frumoase Se şi pricepe. Mi-ar plăcea şi mie să am lângă casă aşa ceva“, a spus un vecin.
Şi primarul comunei ştie de isprăvile lui Piscureanu. „E o idee constructivă şi a încercat să-şi înece printr-un act de cultură o supărare provocată de un divorţ“,  a precizat Petre Guşiţă.

Imagini din aceeasi galerie
  • Vasile Piscureanu a fost ajutat și de fiul său, Ilie
  • Una dintre realizările lui Piscureanu 
  • Una dintre casele din sticle este dotată cu sobă
  • Vasile Piscureanu a construit până acum cinci construcții din sticle și nu vrea să se oprească aici
  • Iată interiorul unei dintre locuințele din sticle
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: