Riscă să facă închisoare pentru că a „spart“ contul de Facebook al fostei iubite

Riscă să facă închisoare pentru că a „spart“ contul de Facebook al fostei iubite

Bărbatul riscă chiar închisoarea pentru că a spart contul de Facebook al fostei iubite

Un gorjean în vârstă de 41 de ani a fost trimis în judecată de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru că a spart contul de Facebook al fostei sale iubite.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Remus Bogdanovici a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de acces ilegal la un sistem informatic şi de alterare a integrităţii datelor informatice. Acesta a reuşit să intre pe contul de Facebook al fostei sale iubite, cu aproape 20 de ani mai tânără, şi a modificat parola. Mai mult decât atât, acesta a transmis prietenilor virtuali, în numele ei, mesaje şi date cu caracter compromiţător. Pedeapsa prevăzută pentru acest gen de fapte este cuprinsă între 1 şi 5 ani şi chiar între 2 şi 7 ani, dacă sunt circumstanţe agravante.
 

Rechizitoriul a fost aprobat de ionstanţa de judecată

 
Rechizitoriul a fost admis de către instanţa de judecată, iar procesul va începe la Tribunalul Gorj. „Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 1D/P/2015 din 26.09.2017 al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Gorj, a administrării probelor şi a actelor de urmărire penală privind pe inculpatul BOGDANOVICI REMUS. Începe judecata cauzei privindu-l pe inculpatul Bogdanovici Remus pentru săvârşirea infracţiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, prev. de art.360 atin.(1), (2), (3) Cod penal şi de alterare a integrităţii datelor informatice, prev. de art. 362 Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod penal (între genurile diferite de infracţiuni). Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii“, se arată în sentinţa de judecată.
citeste totul despre: