Reacţia unor tineri români care tulburau liniştea publică în Londra atunci când un poliţist le-a vorbit pe limba lor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul le-a răspuns tinerilor român pe limba lor                                                FOTO: Tik Tok
Poliţistul le-a răspuns tinerilor român pe limba lor                                                FOTO: Tik Tok

Mai mulţi români care deranjau liniştea şi ordinea publică în Londra s-au trezit că unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului le vorbeşte în limba lor.

Românii s-au bucurat când au văzut că un poliţist este concetăţean cu ei, dar acesta a fost intransigent şi le-a cerut să plece. 

Unul dintre tinerii români a filmat scena şi a postat imaginile pe Tik Tok. „Zi-le ceva că eşti român de-al noastru!“, i-a cerut poliţistului unul dintre cei care deranjau liniştea publică. 

Poliţistul le-a răspuns tot în limba română: „Luaţi ăstea şi plecaţi mai repede, că avem treabă“. Poliţistul de origine română chiar a dat mâna şi s-a îmbrăţişat cu unul dintre tineri, după care le-a cerut tot în limba română să plece. 

„Ai greşit, plăteşti, oriunde ai fi în Marea Britanie“

Înregistrarea video a post postată de către publicaţia românească din Marea Britanie, „Anunţul UK“, şi a strâns numeroase comentarii: „Nu a făcut nimic greşit. Băieţii erau puţin încălziţi şi puşi pe chef. Bravo, poliţistul voluntar sau nu, sunt sigurã că gaşca s-a spart după acel salut“, este unul dintre comentarii.

Un alt utilizator al reţelei de socializare a comentat că sunt mulţi poliţişti de diferite naţionalităţi:  „Apoate nu ai locuit în Upton Park, Est Ham sau Barking şi nu cunoşti realitatea. Aproape în toate cartierele sunt poliţişti de origine română la fel cum sunt şi de origine poloneză, cehă, bulgară etc. Ai greşit plăteşti oriunde ai fi în Marea Britanie“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite