Rănit în timp ce tăia ilegal arbori. S-a ales şi cu dosar penal

Rănit în timp ce tăia ilegal arbori. S-a ales şi cu dosar penal

Tânărul a fost rănit de o bucată de lemn şi a ajuns la spital

Un tânăr gorjean a fost rănit de o bucată de lemn desprinsă dintr-un copac pe care îl tăia în mod ilegal. Acesta s-a ales, în plus, şi cu dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit poliţiei, un tânăr, de 29 de ani, din comuna Vladimir, în timp ce se afla pe un teren situat în punctul „Matca Gresia”, în afara fondului forestier, ar fi tăiat cu un motoferăstrău mecanic un arbore de esenţă salcâm, şi a fi fost lovit în zona feţei de o bucată din lemn, fiindu-i produse leziuni. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
„Totodată, cu ocazia cercetărilor la faţa locului, au fost identificate un număr de trei cioate provenind de la trei arbori, respectiv doi arbori de esenţă anin, cu dimensiunile la cioată de 46 cm şi 54 cm şi un arbore de esenţă salcâm cu dimensiunea la cioată de 40 cm, care nu prezentau marcă silvică şi care ar fi fost tăiaţi de pe picior de către tânăr. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi tăiere fără drept de arbori“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările