Profesorul care a abandonat 150 de elevi în mai multe aeroporturi din lume este cercetat de poliţie

Profesorul care a abandonat 150 de elevi în mai multe aeroporturi din lume este cercetat de poliţie

Elevii au dormit în aeroporturi

Poliţiştii gorjeni s-au autosesizat cu privire la asociaţia unui profesor din municipiul Târgu Jiu, care este acuzată că a abandonat aproximativ 150 de elevi din toată ţara în diferite aeroporturi din lume. Tinerii se întoarceau din tabere organizate de Asociaţia Young Partners For Civil Society Development în Statele Unite ale Americii şi Japonia, dar nu au avut bilete de întoarcere în ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Unii copii au rămas blocaţi pe aeroportul din Viena, iar alţii pe cel din Tokyo. Elevii au dormit în aeroporturi. Părinţii au aflat că nu există bilete de întoarcere în ţară şi au fost nevoiţi să le plătească. Asociaţia este condusă de Iulian Ghinoiu, profesor de istorie la Şcoala gimnazială „Constantn Săvoiu“ din Târgu Jiu, care este de negăsit. Acesta se află în concediu de paternitate şi nu a mai venit la şcoală de mai mult timp. 
 
„Având în vedere articolele apărute în mass-media, referitoare la modul defectuos al organizării unei deplasări în străinătate, de către Asociaţia Tineri Parteneri pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, pentru un grup de elevi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, fapta prev. si ped. de art. 244 alin.1 Cod Penal, urmând ca după administrarea întregului material probator sa fie propuse măsuri legale. 
Cercetările se vor efectua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu“, a spus Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările