Primarul comunei Padeş a fost areatat preventiv

Primarul comunei Padeş a fost areatat preventiv

Primarul Mihăiţă Troacă a fost arestat preventiv

Tribunalul Gorj a hotărât, ieri, arestarea preventivă pe 29 de zile pentru evaziune fiscală a primarului comunei Padeş, Miăriţă Troacă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul comunei Padeş este acuzat de evaziune fiscală în formă continuată. „Din cercetările efectuate în cauză până în prezent rezultă că inculpatul Troacă Mihăiţă Gabriel, în calitate de administrator de drept şi de fapt al unei societăţi comerciale, în perioada 2009-2012 nu a înregistrat în evidenţa contabilă facturi fiscale de vânzare bunuri şi de prestări servicii şi implicit a veniturilor realizate, prejudiciul creat astfel bugetului general al statului fiind în sumă totală de 2.604.861 lei”, susţin procurorii Parchetului Gorj.
 
Troacă a fost condamnat cu suspendare
 
Primarul a fost reţinut miercuri şi arestat preventiv joi, dar ancheta continuă pentru stabilirea adevărului în cauză, în vederea tragerii la răspundere a persoanei vinovate, conform legii. Mihăiţă Troacă este condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru conducere a unui autovehicul în perioada de suspendare a permisului auto. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările