Primăria Târgu Jiu va încasa zeci de miliarde de lei de pe urma mall-ului

Primăria Târgu Jiu va încasa zeci de miliarde de lei de pe urma mall-ului

În contul Primăriei Târgu Jiu vor intra sume considerabile

eci de miliarde de lei vechi urmează să intre în contul Primăriei Târgu Jiu, în urma achitării taxei pentru autorizaţia de construcţie a mall-ului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suma pe care Primăria Târgu Jiu o va încasa în urma eliberării autorizaţiei de construţie pentru mall-ul care urmează să se construiască în zona de sud a oraşului se ridică la zeci de miliarde de lei. „În momentul de faţă, se verifică documentaţia şi suprafeţele, după care se va elibera autorizaţia de construcţie. Este vorba de zeci de miliarde de lei“, a precizat viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu.

Lucrările vor începe de la 1 octombrie

Potrivit autorităţilor locale, lucrările de construcţie la mall urmează să înceapă de la 1 octombrie. Investitorii vor ca lucrările să fie finalizate în primăvara următoare. Autorităţile speră ca lucrările la noul complex comercial să înceapă la 1 octombrie. Mall-ul va cuprinde un hipermaket, o cunoscută firmă de fast-food, cinematografe şi parcare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările