Prejudiciul prezumtiv de la Pandurii se ridică la 30 milioane de lei

Prejudiciul prezumtiv de la Pandurii se ridică la 30 milioane de lei

Clubul Pandurii a fost vizitat de anchetatori

Prejudiciul din dosarele aflate în lucru la poliţiştii de la Investigarea Fraudelor se ridică la suma de 30 milioane lei, aproape şapte milioane de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii şi comisarii Gărzii Financiare au poposit în sediul clubului de fotbal Pandurii, situat în aceeaşi clădire cu FNME, timp de aproximativ şapte ore. Anchetatorii au părăsit sediul în jurul orei 15,00. Oamenii legii verifică mai multe plângeri penale depuse împotriva clubului. „În această dimineaţă, poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Gorj şi comisari ai Gărzii Financiare Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, s-au deplasat la sediul unui club sportiv din Târgu Jiu. pentru efectuarea de verificări într-un dosar penal. Anterior, la IPJ Gorj a fost primită o sesizare din partea unui complex energetic privind unele cercetări referitoare la unele infracţiuni economice“, a spus Romina Dochian, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj. 
 
Condescu: „Toate  cheltuielile s-au făcut în mod legal şi justificat“. 
 
Plângerea ar fi fost depusă de actuala conducere a clubului Pandurii pentru că ar fi fost înregistrate cheltuieli nejustificate în sumă de peste 30 milioane de lei. „Este vorba de sponsorizările pe care le-am făcut la club cu sume importante mai mulţi ani consecutivi. Numai anul trecut am dat la club 20 milioane de lei, o sumă importantă, care aş dori să ştiu cum s-a cheltuit. Am constatat că la clubul unde am dat această sponsorizare nu se făceau doar activităţi sportive, ci şi de ordin comercial“, a spus Laurenţiu Ciurel, managerul CEO. 
În schimb, Marin Condescu susţine că toate cheltuielile au fost făcute în mod legal: „Toate  cheltuielile s-au făcut în mod legal şi justificat“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările