Prefectul de Gorj este nemulţumit de cu se lucrează la varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu

Prefectul de Gorj este nemulţumit de cu se lucrează la varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu

Lucrările se desfăşoară într-un ritm lent

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan, a efectuat vizită pe şantierul drumului de ocolire a municipiului Târgu Jiu. Acesta s-a declarat total nemulţumit de modul în care se lucrează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Licitaţia pentru executarea restulkui de lucrări a fost câştigată de compania italiană Secol. 

„Am efectuat astăzi o vizită pe şantierul variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu, alături de reprezentantul Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu. Am constatat că, deşi condiţiile sunt optime pentru acest tip de lucrări, ritmul în care se desfăşoară este lent, iar mobilizarea utilajelor şi a lucrătorilor pe acest şantier este nesatisfăcătoare. Acest drum este esenţial nu doar pentru locuitorii municipiului Târgu Jiu, dar şi pentru transportatori şi cei care tranzitează oraşul“, a transmis prefectul într-o postare pe Facebook.

Lucrările prevăzute în proiectul de execuţie a variantei ocolitoare constau în: aproximativ 20 de kilometri de asfalt; 3 noduri rutiere; 2 intersecţii giratorii; 1 pasaj peste DN66; 1 pod peste CF 221 şi râul Amaradia; 1 pod peste râul Jiu; 1 pod peste râul Şuşiţa; 1 pasaj peste DN 67; 1 pod peste râul Amaradia; 1 pasaj peste CF 202; 1 pasaj peste CF202 si DN 66 ( km 82+750); 1 pasaj centură; 3 pasaje superioare la DJ 663A; DJ 674 A şi DC 01; 3 podeţe cu lungumea de 5 metri pentru supra traversarea drumurilor agricole.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările