Postul de director al AJVPS Gorj va fi scos la concurs

Postul de director al AJVPS Gorj va fi scos la concurs

Niculaie Tonca s-a pensionat

Postul de director al al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj va fi scos la concurs după pensionarea lui Niculaie Tonca, cel care a ocupat în ultimele două ,decenii această funcţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Contractul individual de muncă al lui Niculaie Tonca a încetat prin pensionarea la limită de vârstă. Consiliului Director a votat ca funcţia de director să fie ocupată interimar, până la organizarea alegerilor, de către secretarul AJVPS Gorj, Sorin Birceanu. „Încetarea contractului în momentul atingerii vârstei de pensionare este specificat în contractul colectiv de muncă. Totuşi exista posibilitatea ca Niculaie Tonca să conducă asociaţia interimar, dar propunerea nu a fost votată în Consiliul Director. Adunarea Generală a Acţionarilor se va întruni în şedinţă şi va stabili data organizării examenului pentru ocuparea funcţiei de director. Atunci, domnul Tonca se poate înscrie la concurs. Eu m-am abţinut şi nu am votat împotriva hotărârii ca domnul Tonca să ocupe în continuare funcţia de director pe perioada de interimat. Hotărârea a fost votată cu 11 voturi“, a spus Ion Ciocea, preşedintele Consiliului Director al AJVPS Gorj. 
 

A doua organizaţie din ţară

 
AJVPS Gorj este a doua organizaţie din ţară ca număr de membri. Ion Ciocea spune că situaţia financiară a AJVPS Gorj este foarte bună, în contul organizaţiei fiind o sumă de 2,2 milioane de lei noi: „Activitatea domnului Tonca este lăudabilă. Este a doua organizaţie din ţară şi este o performanţă. De asemenea, situaţia financiară este foarte bună“. 
 
citeste totul despre: