Poliţişti şi pompieri, la Stâna Ştefanu. Anchetatorii încearcă să dea de urma incendiatorilor

Poliţişti şi pompieri, la Stâna Ştefanu. Anchetatorii încearcă să dea de urma incendiatorilor

Oamenii legii au efectuat cercetări la faţa locului

Mai mulţi pompieri şi poliţişti au ajuns ieri la Stâna Ştefan de pe Transalpina, pentur a efectua cercetări în vederea găsirii persoanelor care au dat foc acestui loc de popas.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Oamenii legii au căutat indicii care să-i conducă la modul de incendiere şi la autorii acestei fapte.

„Şeful de la INVESTIGAŢII CRIMINALE din cadrul Poliţiei Staţiunii Voineasa, Bunget Viorel, fiind sprijinit de de către lucrători din cadrul ISU VÂLCEA s-au implicat şi fac verificări complexe în vederea identificări şi tragerii la răspundea penală a făptuitorilor.

Am încredere în aceste organe abilitate care îşi vor face datoria şi care vor stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile în care s-a produs incendiul, folosind tehnică ultramodernă. Cu atâta tehnologie prin sateliţi e doar o chestiune de timp“, este mesajul transmis de către băciţa Mărioara Babu, care se ocupă de Stâna Ştefanu.

Oferă mâncăruri tradiţionale

Stâna Ştefanu a ars din temelii săptămâna trecută, după ce persoane ră u intenţionate au pus foc. 

Stâna a devenit o adevărată atracţie turistică pentru cei care vizitează Transalpina. Turiştii veneau să deguste mâncărurile tradiţionale, pentru „tocana de oaie“ existând chiar certificatul de Produs Tradiţional. De asemenea, vizitatorii se puteau fotografia cu cojoacele tradiţionale ciobăneşti.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările