Plan diabolic al unei minore: a acuzat un tânăr la poliţie pentru că nu i-a acceptat avansurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O minoră de 14 ani, din comuna Stăneşti, s-a răzbunat într-un mod cumplit pe un tânăr cu 13 ani mai mare, care a respins avansurile fetei. Aceasta l-a reclamat pe tânărul de 27 de ani de faptul că a întreţinut relaţii sexualel. Un psiholog a descoperit faptul că minora nu spunea adevărul.

  Tânărul a fost audiat timp de 13 ore de poliţişti, care au făcut şi o percheziţie la domiciliul acestuia. Oamenii legii au solicitat prezenţa unui psiholog de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), care şi-a dat seama că fata nu spune adevărul. „Acum câteva zile, poliţia ne-a cerut un psiholog care să participe la audierea unei minore de 14 ani care reclama la  poliţie că a întreţinut relaţii sexuale cu un tânăr din Băleşti. În urma audierilor şi a consilierii fetei, psiholoaga a tras concluzia că fata cam minte. După două zile, s-a întâlnit din nou cu ea şi s-a dovedit că avea dreptate. Din cercetările poliţiei s-a dovedit că fata avusese relaţii sexuale cu un tânăr de 33 de ani şi l-a reclamat pe cel de 27 de ani pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale cu ea şi a fost un fel de răzbunare. Fata a încercat să inducă în eroarea atât organele de cercetare, cât şi psihologul. Ne bucurăm că nu a fost acuzat pe nedrept un tânăr nevinovat“, a declarat Dumitru Cotruna, directorul DGASPC Gorj.    Învaţă bine şi nu are probleme la şcoală    Toată comuna aflat de bravura fetei. Localnicii sunt suprinşi de ce a fost în stare să facă, mai ales că o cunoştea ca pe o fată liniştită.  Vasile Pârvulescu, primarul comunei Stăneşti, spune că fata a avut un comportament josnic:

„Familia este bună şi au condiţii materiale foarte bune. Tatăl lucrează în amenajări interioare, iar mama lucrează la o firmă de pază. Fata mi s-a părut destul de cuminte şi am înţeles că are rezultate foarte bune. M-a surprins această situaţie. Mi se pare ceva oribil. Un copil de 14 ani să acuze pe nedrept. Cred că a făcut-o din gelozie. Să îşi dorească o relaţie cu un bărbat de 33 de ani este josnic“.

  La şcoală, minora nu a creat probleme. Ea nu a lipsit de la ore şi are note bune. „Are o situaţie şcolară bună şi cu o frecvenţă bună la cursuri. În timpul programului şcolar nu a ridicat probleme în timpul anului şcolar în curs şi nici în anii şcolar anteriori. Nu a avut probleme cu învăţătura şi disciplina“, a spus Aurelian Ţârcă, directorul şcolii din Stăneşti.    
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite