Peste 50 de gorjeni, izolaţi la domiciliu după ce au intrat în contact cu italianul infectat cu coronavirus. Primăria unei comune s-a închis

Peste 50 de gorjeni, izolaţi la domiciliu după ce au intrat în contact cu italianul infectat cu coronavirus. Primăria unei comune s-a închis

Sediul Primăriei comunei Drăguţeşti a fost dezinfectat

Peste 50 de gorjeni care au intrat în contact direct sau indirect cu italianul depistat cu coronavirus sunt izolaţi la domiciliu.

Potrivit autorităţilor, la Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. dr. Matei Balş“ au fost trimise în total 44 de probe, dintre care 13 care au intrat în contact direct cu italianul Cesare Emenddatori, de 71 de ani. Din fericire, reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne au anunţat că rezultatul celor 13 probe a fost negativ.

Numai în municipiul Târgu Jiu există 13 persoane care sunt izolate. Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu au dat asigurări că va fi asigurată hrana necesară pentru persoanele care nu au voie să părăsească locuinţa

Cetăţenii din comuna Drăguţeşti au fost primiţi pe holul Primăriei

Într-una din zile în care s-a aflat în Gorj, italianul alături de o altă persoană a mers la Primăria comunei Drăguţeşti, unde deţine un abator dezafectat, pentru a-şi achita impozitele.

Primarul localităţii Drăguţeşti, Ion Popescu, susţine că au fost luate probe de la casiera primăriei: „A venit un cetăţean italian, care are pe teritoriul comunei Drăguţeşti fostul abator, să-şi plătească taxele şi impozitele. A intrat în contact cu câţiva angajaţi ai primăriei, printre care şi casierul unităţii, de la care s-au luat probe. Facem curăţenie în permanenţă. Nu trebuie să intrăm în panică. Important este ca lumea să nu intre în panică. Eu i-am primit pe hol pe cetăţeni, iar problemele lor au fost rezolvate“, a spus primarul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: