Patron al unei firme de transport, numit secretar de stat în Ministerul Energiei. Meritul bărbatului: a obţinut un scor bun la alegeri pentru ALDE în judeţul Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Dumitraşcu, membru al organizaţiei ALDE Gorj, a fost numit vineri, 14 iunie, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei.

Despre acesta se ştie că este vicepreşedintele ALDE Gorj, că deţine o firmă de transport marfă în Bucureşti şi că este rudă cu preşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache.

„Ca urmare a rezultatului obţinut de ALDE Gorj la alegerile europarlamentare din 26 mai (n.r. - 11%), conducerea organizaţiei a făcut mai multe propuneri pentru funcţii guvernamentale, la diferite niveluri. Astăzi, propunerea noastră pentru o funcţie de secretar de stat în Ministerul Energiei, Marius Dumitraşcu, a fost concretizată, numirea fiind publicată în Monitorul Oficial. Conducerea ALDE Gorj îşi reafirmă obiectivul de a promova în funcţii profesionişti care să reprezinte cu demnitate Gorjul şi să poată face performanţă în favoarea gorjenilor“, se arată într-un comunicat al ALDE Gorj. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite