Pandurii ar putea încasa milioane de euro din Europa League

Pandurii ar putea încasa milioane de euro din Europa League

Pandurii debutează săptămâna viitoare în Europa League

Calificarea echipei Pandurii în grupele Europa League va aduce în conturile clubului milioane de euro. La aceşti bani se vor mai adăuga bonificaţiile considerabile pentru fiecare punct câştigat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pandurii şi-ar putea asigura bugetul pe ani buni, dacă se va califica în grupele Europa League. Şapte milioane de euro este suma de care va beneficia Pandurii în cazul în care va ajunge să joace în grupele Europa League. „Din UEFA nu prea îţi vin bani în acest moment. În momentul în care te duci în grupe, lucrurile se schimbă şi cred că se vor schimba radical pentru tot viitorul sportului în Gorj. Calificarea în grupe este undeva la şapte milioane de euro, după care, fiecare punct este plătit. Ai norocul să facă 12 puncte, atunci lucrurile se limpezesc“.
 
Pandurii ţinteşte o clasare între locurile I-V
 
Pandurii va mai încasa în acest an o sumă de 3.200.000 de euro din drepturile de televiziune. Preşedintele clubului Pandurii susţine că, dacă echipa se va califica în grupele Europa League, va mai urma o campanie de transferuri în luna august: „Poate să fie august o nouă lună de transferuri pentru noi ca să facem faţă şi în campionat. Obiectul noastru în campionat este clasarea pe unl dintre locurile I-V“. Pandurii a terminat campionatul pe 2012-2013 pe locul doi, iar peste numai o săptămâna va debuta în Europa League.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările