Pandurii a depus o nouă sesizare penală împotriva lui Marin Condescu

Pandurii a depus o nouă sesizare penală împotriva lui Marin Condescu

Condescu s-a ales cu un nou dosar penal

Fosta conducere a clubului Pandurii va fi cercetată într-un nou dosar penal, în urma unei sesizări depuse de actualul preşedinte al echipei, care a constatat mai multe nereguli de natură penală, în raportul de audit, finalizat în urmă cu puţin timp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marin Condescu, fostul preşedinte al echipei, va fi cercetat pentru fals intelectual, infracţiune constatată de specialiştii care s-au ocupat de verificarea activităţii financiare. „Se desfăşoară şi un control financiar de către Direcţia de Finanţe. În două săptămâni cred că va fi finalizat. În momentul în care mi-a parvenit auditul, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie am făcut o sesizare la IPJ Gorj. Dacă sunt chestiuni de natură penală, atunci să fie cercetate. Nu sunt în măsură să constata dacă suntb lucruri de natură penală, dar, din punctul meu de vedere, sunt chestiuni care încalcă legea“, a spus Mihai Prunariu, preşedintele clubului Pandurii

Acuzaţie de fals intelectual

Mihai Prunariu susţine că în raportul de audit sunt constatate mai multe ilegalităţi. Astfel, printre infracţiunile descoperite se numără şi cea de fals intelectual. „Chiar şi în raportul de audit apare o chestiune de fals intelectual. Nu pot să comentez mai multe. O să convoc AGA şi Consiliul de Administraţie pentru a prezenta auditul şi pentru a aproba ca acesta să devină public“, a mai spus Prunariu.
Auditul pe perioada 2012-2013 a fost realizat de către o firmă de specialitate, care se ocupă de efectuarea de expertize. Rezultatele controlului urmează să fie prezentate în Adunarea Generală a Acţionarilor şi în Consiliul de Administraţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările