Cine este noul secretat de stat de la Interne. A introdus un cod vestimentar pentru cetăţenii care vor să intre în sediul Prefecturii Gorj

Cine este noul secretat de stat de la Interne. A introdus un cod vestimentar pentru cetăţenii care vor să intre în sediul Prefecturii Gorj

Fostul prefect de Gorj, Ciprian Florescu, a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. Acesta a ieşit în evidenţă, în perioada în care a condus Prefectura Gorj, prin introduducerea unui regulament prin care impunea o anumită ţinută persoanelor care voiau să intre în sediul Palatului Administrativ.

Primar din Gorj, mesaj jignitor pentru românii din diaspora: „Nişte gunoaie, spălători de bude în Occident“. Cum se apără edilul | psd

Primar din Gorj, mesaj jignitor pentru românii din diaspora: „Nişte gunoaie, spălători de bude în Occident“. Cum se apără edilul

Cosmin Pigui, primarul comunei Peştişani, din judeţul Gorj, a răspuns miercuri pe Facebook unui membru al comunităţii românilor din Milano numindu-i pe românii stabiliţi în străinătate „nişte gunoaie, slugi occidentale, paraziţi”. Primarul a spus presei că postarea nu-i aparţine şi că a fost creat un cont în numele lui pentru a-i atribui declaraţii false sau scoase din context.

La ora la care scriu, sunt confirmaţi cel puţin 20 de morţi şi 26 de răniţi într-un alt episod de teribilă violenţă provocat de adolescenţi înarmaţi care, în ceea ce a devenit o realitate simbolică pentru America zilelor noastre, intră într-un local public şi încep să tragă cu armamentul din dotare, la întâmplare, ucigând pe toţi cei ce se află în zonă.

acum 2 luni · comentarii (123)

Iată cum, ştiind să aleagă şi apoi să susţină printr-un efort impecabil, de ani şi ani de zile, asumat de toate partidele politice, o personalitate cu adevărat excepţională cum este Kristalina Georgieva, fraţii bulgari şi-au făcut intrarea în politica mare a lumii, fiind, practic, prima ţară fost comunistă care are onoarea să aibă un om propus de Uniunea Europeană pentru postul de Director General al FMI.

acum 2 luni · comentarii (7)

Cazul Alexandra a funcţionat ca un turnesol. „Oamenii noştri”, adică ai PSD-ALDE, puşi în funcţii de conducere la toate nivelurile, s-au comportat lamentabil. Habarnişti, incompetenţi, fără să înţeleagă ce se întâmplă sau cum să procedeze, au lăsat-o pe Alexandra să moară cu zile. Aceiaşi „oamenii noştri” ar trebui să gestioneze ţara în cazul unui cutremur puternic, al unei crize militare sau economice. Realizaţi ce s-ar întâmpla?

acum 2 luni · comentarii (50)

Cititorii mei ştiu că nu nutresc vreo simpatie pentru dna Andronescu, pentru ce a făcut în educaţie până în prezent. Problema este că dna premier Dăncilă minte asupra motivului pentru care a demis-o pe dna Andronescu. Nimeni nu poate crede că o opinie, altminteri de bun simţ, poate fi cauza unei demiteri. Explicaţia este alta, şi o voi descrie în continuare.

acum 2 luni · comentarii (9)

De foarte multe ori, atunci când aveam nevoie de ceva de la Primărie sau de la orice instituţie a statului, mama era cea care mergea cu noi. Tata nu mergea, sau, atunci când o făcea, stătea afară şi ne aştepta. Ştia că imaginea ţiganului ar fi trezit superioritatea tuturor celor cu care ar fi intrat în contact, ceea ce ar fi adus cu sine o calitate mai slabă a serviciilor pe care noi ar fi trebuit să le primim

acum 2 luni · comentarii (35)

Fanii regizorului Radu Afrim vor putea vedea la ediţia din acest an a Festivalului Naţional de Teatru ce va avea loc în Capitală în perioada 18-27 octombrie nu mai puţin de trei producţii semnate de acest creator atât de special.

acum 2 luni · comentarii (3)

Cât de iresponsabili pot fi cei care conduc guvernul, care încearcă, smechereşte, să scape în primul rând ei, apropiaţii lor şi toţi cei care au furat sau vor fura, să persiste în această hotărâre, în condiţiile în care oamenii şi-au dat seama de această mârlanie, ies în stradă în număr tot mai mare, iar Dragnea cu marioneta lui să meargă în continuare în această direcţie?

acum 3 ani · comentarii (1)
Postari Recente