VIDEO O parte din tavanul Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu s-a desprins

VIDEO O parte din tavanul Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu s-a desprins

O bucată din planşeu s-a desprins

O bucată din planşeul Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Târgu Jiu s-a desprins şi a căzut pe scara interioară din granit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Casa de cultură din Târgu Jiu a început să se dărâme. O porţiune din tavan s-a prăbuşit
În interiorul Casei de cultură încă îşi mai desfăşoară activitatea mai multe societăţi, care plătesc chirie pentru spaţiile pe care le ocupă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
„În interiorul Casei de Cultură, deasupra scării principale de acces,realizata din granit roşu, s-a prăbuşit plafonul, riscând să pună în pericol viaţa celor care încă mai desfăşoară activităţi în această clădire“,
a spus un lucrător care îşi desfăşoară activitatea în Casa de Cultură a Sindicatelor.
 
 

Primăria Târgu Jiu, interesată să cumpere Casa de Cultură

Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu se află în proces de lichidare. A fost administrată de către o fundaţie condusă de către fostul sindicalist Constantin Retezeanu. Societatea Consulting Company se ocupă de vânzarea Casei de cultură, pentru ca apoi din suma obţinută să fie achitate datoriile. ANAF şi Primăria Târgu Jiu sunt principalii creditori. 
 
 
 
O nouă licitaţie pentru vânzarea Casei de cultură a avut loc în urmă cu câteva zile la preţul de aproximativ 80 miliarde lei vechi, dar nu s-a prezentat nimeni. Un impediment este şi faptul că terenul de sub clădire este proprietatea Primăriei Târgu Jiu, care şi-a manifestat interesul să cumpere clădirea care are nevoie de o reabilitare generală, dar la o sumă mult mai mică. 
 
citeste totul despre: