O adolescentă a furat bijuteriile şi economiile familiei şi a fugit de acasă. Este căutată de poliţie

O adolescentă a furat bijuteriile şi economiile familiei şi a fugit de acasă. Este căutată de poliţie

Adolescenta este acuzată de furt

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din comuna Peştişani, a furat economiile părinţilor şi două lănţişoare din aur şi a fugit de acasă. Aceasta a fost dată dispărută şi este căutată de poliţie.

 
„Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat, de 45 de ani, din comuna Peştişani, despre faptul că, fiica sa, Bonculescu Roberta Adriana, de 17 ani, ar fi plecat voluntar, de la domiciliu, având asupra sa suma de 9.000 lei şi 400 Euro, care aparţineau părinţilor săi, precum şi 2 lănţişoare din aur, de aproximativ 25 grame.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat cercetarea locului faptei, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
 
 
Minora este a fost pusă în urmărire şi este căutată de poliţişti. Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea tinerei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: