Motivul pueril pentru care Cremeneanu jr. a distrus o maşină şi a incendiat două proprietăţi: a vrut să se răzbune pe cei care îl jigneau din cauza greutăţii

Motivul pueril pentru care Cremeneanu jr. a distrus o maşină şi a incendiat două proprietăţi: a vrut să se răzbune pe cei care îl jigneau din cauza greutăţii

Mădălin Cremeneanu

Mădălin Cremeneanu a dezvăluit în faţa instanţei de judecată care a fost motivul acţiunilor sale violente, în stil mafiot, prin care a distrus geamurile şi parbrizul unei maşini şi a incendiat garajul, gardul şi uşa de acces de la locuinţele omului de afaceri Nicolae Măroiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Motivul pentru care fiul cunoscutului om de afaceri Viorel Cremeneanu a apelat la acţiuni extreme, specifice clanurilor mafiote, este unul pueril. Cremeneanu junior s-a simţit umilit de cei din anturajul său, care făceau glume pe seama greutăţii sale şi în porecleau în fel şi chip. Mădălin Cremeneanu a avut o izbucnire nervoasă. Acesta a povestit instanţei de judecată cum a fost jignit şi ce poreclele îi erau puse de cei din anturajul lui. Agresorul a declarat că judecătoarea stagiară la Judecătoria Târgu Cărbuneşti, Mirela Alexandra Popescu, fiica rectorului Universităţii „Constantin Brâncuşi“, l-a lovit cu un peşte peste faţă, numindu-l „balenă“. „Toate aceste fapte au fost comise sub impulsul actelor de provocare comise de numita P.M.A. care, anterior, în clubul Caractere, îl lovise peste faţă cu un peşte proaspăt, că de mult timp este jignit de către aceasta şi prietenii săi, în locuri publice şi pe reţele de socializare”, se arată în încheierea şedinţei de judecată, prezentat de TV Sud. 
Judecătoria Târgu Jiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mădălin Cremeneanu. 
 

Judecătoarea, tăiată la mână cu o sabie 

 
Cremeneanu a spus că nu a mai putut suporta jignirile care-i erau aduse şi a avut o ieşire nervoasă.
„În momentul în care P.M.A. a intervenit pentru a-i opri actele de distrugere, inculpatul C.A.M. a tăiat-o cu sabia în zona mâinii stângi şi întrucât numita P.M.A. a început să acuze dureri la mână, inculpatul C.A.M. a plecat spre locuinţa persoanei vătămate M.N. (n.r. – Măroiu Nicolae), pentru a o incendia”, 
 
se mai precizează în încheierea instanţei. 
 
Rectorul Luminiţa Popescu a luat apărarea fiice sale şi a spus că la mijloc este vorba de o confuzie, deoarece Cremeneanu jr. a crezut că este prietena lui Măroiu jr. de la care avea de recuperat bani. 
Mădălin Cremeneanu este acuzat de distrugere şi deţinere fără drept de materiale pirotehnice. Sâmbătă dimineaţă, beizadeaua a luat două sticle cu benzină şi le-a aruncat în gardul şi uşa de acces de la una dintre casele familiei Măroiu, aflată în centrul municipiului Târgu-Jiu. Angajaţii unei firme de pază au văzut totul şi au stins repede incendiul. Cremeneanu junior a incendiat şi uşa de la garajul familiei Măroiu. Acesta a fost reţinut imediat de poliţişti. 
 
Mădălin Cremeneanu este administratorul unor pensiuni şi a unui magazin în Târgu-Jiu. Tatăl său, Viorel Cremeneanu, deţine câteva magazine şi spaţii comerciale în Târgu-Jiu. Cele două beizadele erau prieteni şi mergeau împreună la aceleaşi petreceri şi cluburi.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările