Minor bătut cu bestialitate de tatăl său, pentru că a luat câteva felii de salam. Băiatul are mâna fracturată, iar tatăl a fost reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat în vârstă de 15 ani, din comuna gorjeană, Slivileşti, a fost bătut cu bestialitate de tatăl său şi a ajuns la spital cu mâna ruptă.

Minorul are nevoie de îngrijiri medicale pe o perioadă de 30-35 de zile. Tatăl acestuia, în vârstă de 48 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

„Din verificările efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, a avut un conflict spontan cu tatăl său, care, pe fondul consumului de alcool, a exercitat acte de violenţă asupra sa, provocându-i leziuni. În cursul zilei de ieri, minorul a fost prezentat la S.M.L. Gorj, unde, cu ocazia examinării, s-a constatat că necesită un număr de 30-35 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare. S-a continuat urmărirea penală faţă de bărbatul, de 48 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare“, 

se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj. 

Băiatul ar fi vrut să ia câteva felii de salam, dar tatăl s-a enervat şi l-a bătut. 

Primarul comunei Slivileşti, Sorin Bucurescu, a spus că tatăl, cât şi mama, sunt consumatori de alcool şi toate acţiunile de violenţă au loc pe fondul consumului de alcool: „Am dus copilul la Spitalul din Motru. Ambii părinţi sunt sub orice critică. Am anunţat poliţia şi Protecţia Copilului pentru a-l decădea pe copil din drepturile părinteşti“. Acesta a precizat că familia are cinci copii şi că un frate al băiatului bătut a fost muşcat de cal în urmă cu puţin timp. Reprezentanţii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj au efectuat o anchetă şi au dispus ca băiatul să rămână în familie. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite