Mărturie şocantă a unei victime a proxenetului Bejinaru: „Mi-a fost frică să mai ies din casă. Am fost traumatizată. Eram doar un copil“

Mărturie şocantă a unei victime a proxenetului Bejinaru: „Mi-a fost frică să mai ies din casă. Am fost traumatizată. Eram doar un copil“

Denisa a povestit prin ce momente cumplite a trecut, fiind marcată şi acum de cele întâmplate

Artistică Benoni Bejinaru, fostul lăcătuş mecanic de la cariera Roşiuţa care este judecat în stare de arest preventiv de Tribunalul Gorj pentru proxenetism şi trafic de persoane, s-a confruntat astăzi cu una dintre victimele sale. Denisa a povestit instanţei de judecată că avea vârsta de numai 15 ani când a fost abuzată de Bejinaru şi forţată de acesta să întreţină relaţii sexuale contracost cu trei persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Denisa a povestit printre lacrimi cum a fost abuzată de Bejinariu şi de un prieten de-al acestuia şi forţată de cei doi să întreţină raporturi sexuale cu alţi trei bărbaţi pentru bani, la vârsta de numai 15 ani. Totul s-a petrecut într-o pensiune de pe litoral. Victima a mărturisit că a fost traumatizată în urma experienţei din vara anului 2010: „Am plecat de acasă pentru că mă certasem cu bunicii şi mama era plecată la muncă în străinătate. Locuiam la Dana, o prietenă pe care am cunoscut-o prin intermediul unei colege de clasă la care m-am plâns. Bejinaru a sunat-o pe Dana să meargă pe litoral. Ea mi-a spus şi mie să merg, dar nu am vrut pentru căî nu aveam bani. Până la urmă, m-a convins să merg cu ei. Aveam vârsta de 15 ani atunci, iar Dana ştia că sunt minoră. Am plecat cu Bejinaru, Bejat şi Ciuti. Pensiunea la care am fost cazaţi aparţinea unui cunoscut de-al lui Bejinariu. Am luat toţi o cameră. În prima seară când am ajuns am fost obligată să întreţin raporturi sexuale cu Bejinaru, de faţă cu toţi ceilalţi care erau în cameră. A două seara am fost forţată de Ciuti să întreţin raporturi sexuale. Mi-a dat o palmă. Din cea de-a treia zi am rămas fără bani şi Bejinaru mi-a cerut mie şi Danei să facem rost de bani pentru a ne putea întoarce acasă“.
 
Denisa a participat la orgii sexuale
 
Denisa a fost nevoită să participe la adevărate orgii sexuale. Minora a întreţinut relaţii sexuale împreună cu Dana cu câte un singur client. „Bejinaru a făcut rost de clienţi. Vorbea la telefon şi el aranja. Doi au fost chiar pensiunea care ne cazasem, iar al treilea de la o altă pensiune. Primeam 50 de lei fiecare. Banii erau luaţi de Bejinaru, pentru a ne întoarce acasă. Au fost trei clienţi. După o săptămână ne-am întors în Motru“, a povestit tânăra. 
 
Însărcinată în urma experienţei de pe litoral
 
Denisa a povestit cu ochii în lacrimi că a rămas însărcinată şi că a rămas cu traume care nu s-a vindecat nici acum. „Bejinaru mi-a spus să nu mai vorbesc cu nimeni despre cele întamplate. Îmi era frică şi nu am mai ieşit din casă. El era cunoscut ca un proxenet în tot Motru, dar eu nu ştiam asta atunci când am plecat. Aveam prieteni care vorbeau de el şi la barul unde am lucrat la fel se vorbea de el. Mi-a fost frică să mai ies din casă. Am fost traumatizată. Eram doar un copil. Am rămas înscărcinată după ce m-am întors de pe litoral, dar nu am ştiut. Mama m-a întrebat şi i-am spus. Nu am putu să fac avort în România şi nici în Italia. Am mers la o clinică privată din Spania şi acolo am făcut avort“.
Denisa s-a constituit parte civilă cu suma de 2000 de euroe de la fiecare dintre cei doi inculpaţi. 
În acest dosar mai este judecat şi Casian Muja Bejat tot pentru proxenetism şi trafic de persoane. 
 
 
Artistică Benoni Bejinaru a refuzat procedura simplificată şi să-şi recunoscă acuzaţiile, beneficiind în acest fel de o reducere a pedepsei cu o treime. Acesta a susţinut că este nevinovat şi că doar a întreţinut raporturi sexuale cu o parte a victimelor din dosarul său, însă niciodată nu a practicat proxenetismul şi că nu a câştigat vreun ban de pe urma lor:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările