Lovită cu pumnii în faţă de către soţ pentru că a refuzat să-i dea bani de cafea

Lovită cu pumnii în faţă de către soţ pentru că a refuzat să-i dea bani de cafea

Soţul agresor a primit măsura controlului judiciar pentrtu 60 de zile

O tânără de 20 de ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj, l-a reclamat la poliţie pe soţul său, pentru că i-ar fi dat doi pumni în faţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia le-a povestit oamenilor legii că scandalul a pornit de la refuzul ei de a-i da soţului bani pentru a cumpăra cafea din suma destinată cumpărării de scutece pentru copil. Tânăra susţine că a primit doi pumni în faţă de la soţul ei, în vârstă de 28 de ani.
 
Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care a faţă de el s-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Bărbatul nu are un loc de muncă, iar femeia se află în concediu de îngrijire a copilului. 

Între cei doi se afla o situaţie conflictuală cunoscută de poliţişti. 

 

Crima care a şocat România

 
Poliţiştii acţionează cu mai mare fermitate după o crimă petrecută tot în oraşul Motru în această vară, care a şocat toată România.
 
Ecaterina Simona Iliescu, în vârstă de 34 de ani, a fost bătută cu sălbăticie şi torturată într-un mod înfiorător timp de două ore de către bărbatul lângă care trăia de şapte ani. Ion Jianu, de 52 de ani, i-a tăiat femeii o ureche, după care a aruncat-o în wc, iar apoi a luat un ciob şi a început s-o scalpeze. Mai mult decât atât, ucigaşul a lovit-o cu capul de pereţi. În final, femeia şi-a dat sfârşitul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările