VIDEO Localnic dintr-o comună gorjeană, certat de primar că a strâns gunoiul din pădure. „Ne-a spus să ne vedem de treabă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul l-a certat pe Daniel Marius Pupăzan că strânge gunoiul
Primarul l-a certat pe Daniel Marius Pupăzan că strânge gunoiul

Un localnic din comuna gorjeană Câlnic a fost certat de primarul localităţii pentru că a adunat gunoaiele lăsate de petrecăreţi în pădure, după un bâlci organizat de edil de Rusalii.

Localnicul, Daniel Marius Pupăzan, spune că a observat că trecuseră deja două zile de la eveniment şi că nimeni nu avea planuri de igienizare.

„În pădurea de la marginea comunei Câlnic a avut loc duminica trecută (n.r. – 16 iunie) o sărbătoare câmpeanască, iar după ce comercianţii au plecat au rămas tot felul de gunoaie. Am decis împreună cu o localnică şi copiii acesteia să facem noi ce trebuia să facă domnul primar şi asistaţii social din comună“, spune Pupăzan.

„Ne-a spus să ne vedem de treabă“

La un moment dat, în zonă a apărut şi primarul localităţii, Dumitru Vulpe (PNL), însoţit de şeful de post. 

calnic

Pupăzan susţine că edilul a început să îl certe cu privire la ceea ce făcea: „Primarul a venit cu şeful de post după aproximativ o oră, timp în care strânsesem două pubele pline, să ne ameninţe sau nu ştiu ce voia el să facă. Ne-a spus să ne vedem de treaba noastră, că poate avem ceva mai bun de făcut. M-a certat că strâng gunoiul şi că sunt un cetăţan activ. Cu o săptămână înainte am tăiat boscheţii de pe marginea drumului din satul Câlnicul de Sus. Acolo este un focar de infecţie. Într-o pubelă era şi un câine mort într-o pungă“.


Primarul Dumitru Vulpe (foto jos) nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

calnic

Pupăzan vrea să candideze la primărie

calnic

Daniel Dumitru Pupăzan (foto stânga) şi primarul Dumitru Vulpe au avut mai multe divergenţe de-a lungul timpului. Pupăzan este vicepreşedintele organizaţiei locale PSD şi nu ascunde că-şi doreşte să candideze pentru funcţia de primar.

Acesta l-a filmat pe primar în preajma marilor sărbători, când mergea la locuinţele cetăţenilor pentru a le împărţi pachete cu diferite produse alimentare, şi a atras atenţia în mai multe rânduri cu privire la starea proastă a drumurilor din localitate.

Citeşte şi 

Ce spune primarul acuzat că a certat un localnic care a strâns gunoaiele dintr-o pădure

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite