Jandarmi chemaţi să prindă un pui de căprioară intrat în gospodăria unui gorjean. Animalul a fost eliberat VIDEO

Jandarmi chemaţi să prindă un pui de căprioară intrat în gospodăria unui gorjean. Animalul a fost eliberat VIDEO

Căpriorul a fost eliberat în pădure                                                       Foto: Jandarmeria Gorj

Jandarmii gorjeni au avut, sâmbătă, o intervenţie inedită. Aceştia au fost solicitaţi de un cetăţean din comuna gorjeană Teleşti, care a sunat la 112 să anunţe că un pui de căprior a intrat în gospodăria sa şi că animalul este agitat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii au intervenit şi au reuşit să captureze căpriorul, după care animalul a fost eliberat.
 
„O intervenţie neobişnuită a jandarmilor gorjeni în urma unui apel SNUAU 112 a dus la prinderea şi eliberarea unui căprior. Un localnic din comuna Teleşti a solicitat sprijin prin apel 112 deoarece un căprior a intrat în curtea gospodăriei, era agitat, sărea şi lovea gardul. Echipa de intervenţie  a fost direcţionată la faţa locului iar împreună cu un paznic de vânătoare, au prins căpriorul, l-au transportat şi eliberat în mediu natural la liziera pădurii din apropiere, fără probleme, intervenţia durând aproximativ o oră“, a transmis Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.
 
Potrivit aceleia;i surse, jandarmii recomandă cetăţenilor care găsesc animale sălbatice în perimetrul gospodăriei să solicite prin SNUAU 112 prezenţa echipajelor specializate, să observe acţiunile din depărtare, fără să se apropie de animal, ca să să fie „protejaţi pentru siguranţa“ lor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările