Investiţie unică în România, deschisă la Târgu Jiu. Corpuri de iluminat cu o putere foarte mare folosite în toată lumea, disponibile pe piaţa românească

Investiţie unică în România, deschisă la Târgu Jiu. Corpuri de iluminat cu o putere foarte mare folosite în toată lumea, disponibile pe piaţa românească

Francesco Moneti, reprezentantul companiei italiene în România

Un om de afaceri italian se pregăteşte să inaugureze la Târgu Jiu o investiţie unică în România. Este vorba de reprezentanţa unei societăţi italiene care este cunoscută în toată lumea pentru corpurile de iluminat cu o putere foarte mare folosite în situaţii de urgenţă, în domeniul construcţiilor sau pentru organizarea de diverse evenimente.

 
CSI Group din Târgu Jiu va fi unicul importator pentru România al sistemelor de iluminat de mare putere. Un singur corp de iluminat poate să acopere o suprafaţă chiar şi de un hectar „Este vorba de corpuri de iluminat care pot fi deplasate oriunde, alimentate la un generator. Un singur corp de acest fel are o putere de a lumina o suprafaţă de un hectar. Este un sistem inovativ şi sper ca la deschiderea reprezentanţei de la Târgu Jiu va fi prezent şi cel care a inventat aceste corpuri folosite în toată lumea, Guido Medici“, a spus reprezentantul companiei, Francesco Moneti. 
 
Sistemele italiene de iluminat au fost folosite în cazul unor mari cataclisme, pentru asigurarea ajutorului de urgenţă. 
 

Mi-a plăcut oraşul şi zona

 
Reprezentanţa din Târgu Jiu va oferi consultanţă în vederea montării acestor sisteme de iluminat, precum şi personal specializat pentru instalarea lor. De asemenea, pe viitor se va deschide şi un atelier pentru asigurarea mentenanţei. 
 
 
Francesco Moneti ne spune că a ales să investească în Târgu Jiu pentru că zona este liniştită şi curată:
„Am ajuns în Târgu Jiu datorită unui prieten, care a venit mai des aici cu familia. Mi-a plăcut oraşul şi zona, care este deosebit de frumoasă şi am decis să investesc aici. În plus, în Italia, în cadrul companiei – mamă lucrează 50 de români şi sunt foarte mulţumit de colaborarea cu ei şi de modul în care îşi desfăţoară activitatea“. 
 
Inaugurarea sediului din Târgu Jiu va avea loc joi, 10 decembrie, la ora 16,30. La acest evenimnent va participa şi o delegaţie italiană formată din oameni de afaceri, astfel încât investiţiile în municipiul Târgu Jiu ar putea continua. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: