Imagini şocante de la o petrecere. Cum se distrează mai mulţi tineri

Imagini şocante de la o petrecere. Cum se distrează mai mulţi tineri

Tinerii au spart tot ce le-a căzut în mână

Mai mulţi tineri care au participat la o petrecere au fost filmaţi în timp ce spărgeau sticle şi tot ce le cădea în mână.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tinerii sunt din municipiul Motru, din judeţul Gorj, conform comentariilor care au fost făcute la postarea de pe Facebook. Aceştia sparg cu o furie greu de închipuit sticle şi tot  ce le cade în mână. 

Din comentarii reiese că tinerii au participat la petrecerea de Revelion. 

Sute de utilizatori au transmis mesaje în urma postării. Cei mai mulţi au reacţii negative cu privire la comportamentul petrecăreţilor, iar alţii au încercat să le ia apărarea tinerilor:

„Încercaţi să vă abţineţi de la tot felul de comentarii. Ei îşi asuma ce au făcut, sunt adolescenţi şi îşi trăiesc viaţa la maxim. Cât timp îşi asuma ce fac şi au făcut curat după toate astea nu cred ca este nevoie de comentariile dumneavoastră . Foarte frumos din partea dumneavoastră ca ştiţi sa criticati fără sa cunoasteţi cu adevărat întreaga poveste“.

VIDEO

O tânără din Motru susţine că tinerii au fost nemulţumiţi de condiţiile întâlnite la pensiunea la care au fost:

„De condiţiile aşteptate, având în vedere preţul, şi condiţiile primite nu se menţionează nimic, condiţii neprecizate la telefon? Apropo, că de ştiau săracii copii ce e acolo, mai bine îl făceau la râu, pe dig. Adulţii care spun de creşterea acestor copii, vedeţi-vă la ce aveţi voi în ogradă mai întâi. Sunt ferm convinsă că toţi sunteţi uşă de biserică la o petrecere, staţi pe scaun neclintiţi“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările