Hoţi opriţi cu focuri de armă de poliţişti la Ţicleni. Au vrut să dea o spargere la o staţie GPL: „Am vrut sa furam, dar n-am mai putut”

Hoţi opriţi cu focuri de armă de poliţişti la Ţicleni. Au vrut să dea o spargere la o staţie GPL: „Am vrut sa furam, dar n-am mai putut”

Poliţiştii au tras focuri de avertisment

Trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, au fost prinşi de poliţişti, după ce împotriva lor au fost trase focuri de avertisment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit poliţiei, cei trei hoţi au oprit la o staţie GPL din comuna Plopşoru, iar în timp ce una dintre persoane purta discuţii cu angajata societăţii, de 45 de ani, din localitate, pentru a-i distrage atenţia, o altă persoană ar fi pătruns în cabina staţiei pentru a sustrage încasările, însă lucrătoarea a observat intenţia acestora şi a sesizat poliţia. Cei trei au fugit, dar poliţiştii i-au urmărit şi au reuşit să-i prindă într-o pădure din Ţicleni, după ce împotriva lor au fost trase focuri de avertisment. 
 
În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat.
Suspecţii au fost duşi astăzi la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. „Am vrut să furăm, dar  nu am mai putut“, a spus unul dintre ei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările