Gorjean jefuit de doi bărbaţi din Mehedinţi

Gorjean jefuit de doi bărbaţi din Mehedinţi

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore                                                              FOTO: Arhivă

Un bărbat, de 50 de ani, din comuna Samarineşti, a fost jefuit de doi mehedinţeni, care au sustras un laptop, telefoane mobile şi documentele unei firme.

 
Mai mult decât atât, unul dintre cei doi agresori l-a tăiat cu un cuţit. „Poliţiştii s-au deplasat la locului sesizat şi au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta şi identificarea a autoturismului în cauză.
Din cercetări a reieşit faptul că, un bărbat, de 49 de ani, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi, s-a deplasat, împreună cu un alt bărbat, de 40 de ani, din aceeaşi localitate, în satul Samarineşti, la locuinţa apelantului, au intrat în curte şi ulterior în locuinţă, unde au găsit-o pe concubina persoanei vătămate, în vârstă de 38 de ani şi au împins-o de pe scări, ocazie cu care au sustras un laptop, o tabletă, 4 telefoane mobile şi documentele unei societăţi comerciale, pe care apelantul o administrează.
 
În apropierea locuinţei, reclamantul a încercat să îi oprească, moment în care bărbatul de 49 de ani, folosind un obiect ascuţit, a exercitat acte de violenţă împotriva sa,  provocându-i o rană superficială.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
Totodată, faţă de cei doi au fost emise mandate de aducere, care au fost puse în executare ieri, bărbaţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată“, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările