Gorjean găsit mort în toaleta unui adăpost de iarnă din Germania

Gorjean găsit mort în toaleta unui adăpost de iarnă din Germania

Familia are nevoie de peste 2000 de euro pentru a repatria trupul neînsufleţit al bărbatului

Un gorjean, în vârstă de 44 de ani, din comuna Mătăsari, a fost găsit mort în toaleta unui adăpost de iarnă din Germania.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Remus Gabriel Gug era plecat la muncă în Germania. Acesta a fost găsit mort pe data de 21 decembrie în toaleta unui adăpost de iarnă, pentru persoanele fără locuinţă, din Germania. S-a încercat resuscitarea sa, dar fără folos, iar gorjeanul a fost declarat mort. Autorităţile din Germania au luat legătura cu reprezentanţii Primăriei Mătăsari, pentru a repatria cadavrul în vederea înhumării. Suma de care familia are nevoie se ridică la peste 2000 de euro. 
 
Viceprimarul localităţii Mătăsari, Florin Udrişte, a precizat că familia bărbatului decedat în Germania beneficiază de ajutor social, fiind lipsită de posibilităţi materiale. 
 

Ajutor de 100 de milioane de lei din partea Primăriei Mătăsari

 
Remus Gabriel Gug este născut în Botoşani, dar avea domiciliul în localitatea Mătăsari, unde trăieşte şi mama sa. Primăria Mătăsari a primit o notificarea din partea Ambasadei României de la Berlin cu privire la găsire familiei bărbatului decedat. „Poliţia din Hamburg a informat Ambasada României de la Berlin pe data de 23 decembrie cu privire la decesul lui Remus Gabriel Gug. A fost transportat la Institutul de Medicină Legală şi s-a constatat că nu există urme de violenţă şi decesul nu a survenit din cauza unor factori exteriori. Decesul a fost declarat la ora 5,55, în ziua de 21 decembrie. În Hamburg nu au fost găsiţi aparţinători şi ni s-a solicitat sprijinul pentru a identifica familia. Am contactat-o pe mama lui şi a aflat de această nenorocire“, a spus Nicolae Dădălău, secretarul Primăriei Măsătari. 
Conducerea Primăriei Mătăsari a decis să acorde familiei un ajutor de 100 milioane lei vechi pentru a aduce în ţară trupul neînsufleţit al bărbatului. Mama lui are o pensie de doar 5,8 milioane lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: