FOTO VIDEO Magazinul oficial al echipei Pandurii a fost deschis astăzi. Antrenorul Grigoraş a primit un cadou neobişnuit de la preşedintele Prunariu

FOTO VIDEO Magazinul oficial al echipei Pandurii a fost deschis astăzi. Antrenorul Grigoraş a primit un cadou neobişnuit de la preşedintele Prunariu

Magazinul echipei Pandurii şi-a deschis porţile

Magazinul oficial al echipei Pandurii Târgu Jiu a fost deschis astăzi, în prezenţa oficialilor clubului, jucătorilor, antrenorului Petre Grigoraş şi a unui oaspete de seamă: Aurel Ţicleanu,  directorul Departamentului de scouting al Federaţiei Române de Fotbal.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Magazinul se află în centrul municipiului Târgu Jiu, pe Calea Eroilor, vis-a-vis de Hotelul Gorj. Aici pot fi găsite tricouri, căni, mingi, brelocuri, mănuşi de portar, fanioane, fulare, genţi, ceasuri, precum şi istoria clubului de fotbal gorjean. Panglica inaugurală a fost tăiată de către preşedintele clubului, Mihai Prunariu, Aurel Ţicleanu, prefectul de Gorj şi de Ciprian Florescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj. 
 
Grigoraş a primit cadou un deschizător
 
Antrenorul Petre Grigoraş a fost vânzător pentru un copilaş, care dorea un tricou cu Matulevicius. Din păcate, tricorile nu sunt imprimate cu numele jucătorilor, iar Grigoraş nu i-a putit îndeplini dorinţa băieţelului. 
Printre primii cumpărători s-au numărat chiar antrenorul Petre Grigoraş şi preşedintele Mihai Prunariu. Cel din urmă i-a făcut cadou lui Grigoraş un deschizător pentru a deschide jocul echipei Dinamo, în timp ce Petre Grigoraş i-a oferit preşedintelui echipei o cană. 
 
Ţicleanu, susţinător al echipei Pandurii 
 
Mihai Prunariu a spus că înfiinţarea magazinului este un moment important: „După lupte seculare care au durat peste zece ani de Divizia A, avem în sfârşit un magazin al clubului Pandurii Târgu Jiu. Cred că este un lucru extrem de benefic pentru toţi iubitorii fotbalului“. 
 
 
Prefectul de Gorj, Alin Văcaru, a spus va fi clientul magazinului: „Sper ca acest magazin să aibă cât mai mulţi clienţi. Eu cu siguranţă mă voi număra printre aceştia“. 
Aurel Ţicleanu s-a declarat un susţinător al clubului gorjean: „Chiar dacă reprezint un organism, am venit mai mult în nume personal la nişte prieteni. Sunt foarte aproape de Liceul Tudor Vladimirescu unde am învăţat. Aşa cum am vorbit cu Grg, aseară, eu am purtat noroc pe unde m-am dus şi de asta sunt foarte încrezător pentru duminică şi voi fi acolo. Sper ca revirimentul să înceapă de duminică“.
Conducerea clubului Pandurii intenţionează să amenajeze un punct de vânzare şi în incinta Shopping City Târgu Jiu.
Imagini din aceeasi galerie
 • În magazin pot fi găsite diverse produse 
 • Magazinul se află pe Calea Eroilor
 • Căni cu emblema echipei Pandurii 
 • În magazin pot fi găsite diverse produse cu însemnele clubului
 • O parte dintre jucătorii echipei Pandurii au fost prezenți la deschiderea oficială a magazinului
 • Aurel Țicleanu, unul dintre jucătorii generației de aur a Universității Craiova, s-a declarat un prieten al echipei Pandurii
 • Petre Grigoraș a fost prezent la eveniment
 • Jucătorii au dat autografe
 • Jucătorii au dat autografe
 • Jucătorii au dat autografe
 • Jucătorii au dat autografe
 • Grigoraș, în rol de vânzător pentru un băiețel
 • Schimb de cadouri între Grigoraș și Prunariu
 • Schimb de cadouri între Grigoraș și Prunariu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările