FOTO Saci cu deşeuri din materiale de construcţii, aruncaţi pe marginea Transalpinei. „Drumul nu este tomberon de gunoi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sacii au fost lăsaţi la vedere
Sacii au fost lăsaţi la vedere

Mai mulţi saci cu deşeuri provenite din materiale de construcţii au fost găsiţi, în această dimineaţă, de lucrătorii de la Drumurile Naţionale, pe drumul turistic Transalpina, cel mai înalt din ţară.

Sacii era puşi lângă lângă un indicator rutier, pentru a fi observaţi. Lucrătorii de la Drumurile Naţionale au luat deşeurile pu se pe marginea drumului. 

„Colegii de la districtul Rânca şi Târgu Jiu, în timp ce se deplasau pe DN 67 C pentru a monta parapet metalic în anumit zone de pe Transalpina, au identificat lângă un indicator şase saci cu deşeuri din materiale de construcţii, poliestiren care se foloseşte la izolarea clădirilor. Ne bucurăm, dacă putem să spunem asta, că nu a suflat vântul să ajungă prin pădure şi am putut să le luăm de acolo. Facem un apel la toţi cetăţenii că drumul nu este tomberon de gunoi“, a spus Cristi Tudor, reprezentant al Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu.

Transalpina
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite