FOTO Puzderie de ştranduri în Gorj

FOTO Puzderie de ştranduri în Gorj

Strandul Elegance Beach s-a deschis de pe 15 mai

Majoritatea ştrandurilor şi piscinelor din judeţul Gorj s-au deschis începând din data de 15 mai. Oferta este diversificată, aşa că gorjenii pot alege unde să  se răcorească în zilele caniculare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Cel mai mare ştrand din municipiul Târgu Jiu este închis în momentul de faţă, pentru că se află în proces de modernizare, cu sprijinul fondurilor europene. Administratorul ştrandului Dolce Vita spune că, în urma reabilitării, va fi cel mai modern din judeţul Gorj. Astfel, târgujienii vor avea la dispoziţie două ştranduri de dimensiuni mai mici: Elegance Beach, aflat în zona Vădeni, şi Casa Danielescu, în localitate Bârseşti. Tariful de intrare la Elegance Beach este de 15 lei, iar un şezlong costă cinci lei. Din acest an se va deschide un ştrand şi pe insuliţa de lângă Parcul Central.
 
Ştranduri moderne şi în alte localităţi
 
Un ştrand modern se află în localitatea Ţicleni, situată la 23 de kilometri de Târgu Jiu. De asemenea, cel mai mare complex acvatic se află în localitatea Sănăteşti, din comuna Arcani. Aici se găsesc mai multe piscine, de diferite dimensiuni. 
De cââiva ani şi în oraşul Rovinari există un ştrand, care se află în administrarea Primăriei. Tariful de intrare este de 10 lei. De curând, o piscină a fost amenajată şi în localitatea Vişina, aflată la intrare în Defileul Jiului. 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: