FOTO Directoare de liceu, îmbrăcată extrem de sexy la festivitatea de deschidere a anului şcolar

FOTO Directoare de liceu, îmbrăcată extrem de sexy la festivitatea de deschidere a anului şcolar

Mihaela Runceanu a stat chiar lângă Victor Ponta

Directoarea adjunctă a unui liceu de prestigiu din municipiul Târgu-Jiu a venit la deschiderea anului şcolar îmbrăcată într-o ţinută extrem de sexy.

 
Mihaela Runceanu, director adjunct al Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu“ a venit la festivitatea de deschidere a anului şcolar îmbrăcată într-un mod prea îndrăzneţ. Aceasta a stat în prezidiu, alături de invitaţi, printre care s-au numărat deputaţii Victor Ponta şi Alin Văcaru, precum şi viceprimarul Aurel Popescu. Profesoara a stat în faţa elevilor, părinţilor şi a colegilor. Ţinuta pe care a ales să o poarte directorul adjunct lăsa să se vadă aproape în întregime picioarele 
cadrului didactic. 

Nu este o ţinută indecentă. O să vă dau în judecată“, a spus Mihaela Runceanu, când a fost întrebată de ce a ales să poarte o astfel de ţinută. 
 
„Nu am remarcat-o. Nu ştiu dacă a avut o ţinută provocatoare. Nu pot să comentez. La liceul nostru, elevii vin îmbrăcaţi decent. Nu sunt probleme de acest fel. Se va analiza dacă s-a încălcat vreo normă“,
a spus Constantin Huică, profesor la CNET.
 
 
 
 Aceasta a purtat o fustă scurtă, cu o croială specială, lăsând să se vadă cea mai mare parte din picior. Mihaela Runceanu a stat chiar lângă Victor Ponta, deputatul de Gorj, care a fost prezent la deschiderea anului şcolar la CNET. 
 
citeste totul despre: